Kontorudlejning

På Hørbygaard har vi lavet nogle nye kontorer i de historiske kampestensbygninger foran hovedbygningen. Det er kontorer, hvor historien og sjælen rækker mere end hundrede år tilbage og it- og funktioner rækker ud i fremtiden.

Vi har skabt kontorer hvor arbejdsdagen er en oplvelse og hvor mennesker dagligt glæder sig. Vi tror nemlig på at ydeevnen stiger hvis man er godt tilpas.

Ombygningen er foretaget med respekt for det gamle håndværk og med de gamle produkter i form af kalkmørtler, linoliemaling, limfarver o.l. Både af respekt for bygningen men også for indeklimaet. Mange af kontorerne har deres særegenhed og gæster finder det ofte særligt at besøge vores lejere på Hørbygaard.

De flotte lyse lokaler på Mellembygningens første sal bliver ledige.

I tagets ovenlys flyder lyset ind og tagets oprindelige trækonstruktion giver et smukt spil af lys og skygger på de hvide vægge. Der er udsigt til haven og en lille terrasse med trappe ned til haven.

Der er 160 kvadratmeter kontorlokaler fordelt på to lyse, åbne rum. Thekøkken indgår og dertil kommer toiletter og fælles arealer.

Fra kvisten er der fransk altan ud mod haven så man kan åbne til natur og fugledsang.

Kontorerne har have med pergola og havemøbler så man kan nyde en kaffe eller spise frokost i det grønne.

Til kontorerne hører egen have med terrasse og pergola hvorfra solen og de blomstrende omgivelser kan nydes. Her kan man tage et afbræk med frisk luft og plukke et æble så man bliver klar til fortsat arbejde.

Skal man have renset tankerne eller have en walk-and-talk session kan man gå en tur i skoven eller ned og se til køerne ved fjorden.

BYGNINGERNE OG DERES OPRINDELIGE FORMÅL

De to senest renoverede bygninger er dem der ligger tættest på Hovedbygningen. De har også den stærkeste forbindelse til Hovedbygningen, da det er henholdsvis Herskabsstalden og Garagen.

I Herskabsstalden stod herskabets ride- og køreheste samt hestevogne. Garagen indeholdt en forvalterbolig og der blev anlagt garage da man anskaffede bil til afløsning for hestevognen.

IT og telefoni

I samarbejde med Fibia har vi en indlagt en fiberforbindelse der giver os mulighed for at levere "ubegrænset" båndbredde. Vi mener at det er nødvendigt at kunne tilbyde faciliteter der rækker langt ud i fremtiden.

Med vores professionelle samarbejdspartnere er det muligt at skabe økonomiske løsninger på topprofessionelt niveau. Vi ser det som et mål at skabe IT-løsninger der dækker behovet hos vores lejere, det være sig større eller mindre behov.

Lige sådan arbejder vi med IP-telefoni for at muliggøre de mest fleksible og skalerbare løsninger til fornuftige priser.

Dagarbejdspladser

Vi ønsker at udbyde dag-arbejdspladser således at man kan booke sig ind på en arbejdsplads for bare en dag. Således kan pendleren slippe for kørsel uden at skulle sidde hjemme i vasketøjsbunken.

Samtidig er der mulighed for "kolleger" og sparring i form af andre der arbejder i kontorerne. Har man sommerhus i Nordvestsjælland kan man forlænge weekenden og tage på arbejde på Hørbygaard mens man nyder livet i sommerlandet.

Medbring en computer og dine papirer, så er du kørende.

Parkering, trafik og offentlig transport

Parkeringen på Hørbygaard er rigelig og koster ikke ekstra. Hørbygaard ligger 4 km fra Holbæk motorvejen. Der er 40 km til både Sjællands Odde og Kalundborg. København er 65 km væk og det kan klares på under en time. Holbæk er ni km. væk og kan nås med busser der standser lige ved Hørbygaard.

Det tager et kvarter til stationen hvor der er forbindelse til tog mod København og Kalundborg samt lokalbanen mod Nykøbing Sjælland. Således er vi rigtig godt placeret og har fine transportmuligheder.

Bemærk at de der kommer fra Rokilde og Københavnsområdet siger at det er mindst lige så hurtigt at køre til Hørbygaard som at køre til det tidligere kontor i Holbæk. Der er ingen morgenprop på vej til Hørbygaard og motorvej indtil 4 km. fra Hørbygaard gør det legende nemt.

Haver og omgivelser

Kontorerne ligger i det brostensbelagte gårdkompleks foran hovedbygningen. Til kontorerne hører en egen have med bl.a. æbletræer og terrasse.

De naturskønne omgivelser ligger som en mulighed for oplevelser. Skov og markbrug samt kvægholdet i engene er andre sider af Hørbygaard som man kan gå ud og nyde.

Når man er så tæt på naturen får man en helt anden oplevelse af sæsonerne og årets gang. Vinteren føles ikke nær så lang.